Online Marketing

Online Marketing​

Online Marketing

Creatie en ontwikkeling gaan samen met strategie en online marketing, want een mooie website is niet veel waard als bezoekers je niet kunnen vinden. Effectieve online marketing is daarom essentieel. Geef kracht aan je campagne, website en socials; vind je doelgroep, wees zichtbaar en kom binnen op de juiste plekken. Onze experts zetten op basis van data, de juiste online kanalen op voor jouw onderneming. Ons doel is altijd het maximale resultaat te halen.

 • Social Media

  Adverteren op social media zoals Facebook en Instagram is een bewezen methode voor het generen van verkopen, het vergroten van de naamsbekendheid en meer, en is voor vele organisaties niet meer weg te denken. Wij helpen je met het opzetten van de juiste kanalen en digitale strategie. Dit kan bijvoorbeeld organisch met behulp van content en/of betaald met campagnes.

 • Zoekmachine marketing (SEO / SEA)

  Wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Dan is het tijd voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Breidt dit uit met advertenties (SEA) zodat je naast goede vindbaarheid ook kunt rekenen op meer en waardevollere bezoekers en leads.

 • Performance & Analytics

  In online marketing is data hét vertrekpunt. Samen met jou maken we keuzes op basis van data. Aan hand van kort-cyclische iteraties en analyses zorgen we ervoor dat campagnes continue bijgeschaafd worden waar nodig. Met handige tools en dashboards geven we (maandelijks) inzicht in de resultaten van bijvoorbeeld CRO (conversion rate optimalisatie) en Growth Hacking.

Aanpak

Wij beginnen altijd met een inventarisatie:

 • Wat zijn de doelstellingen? Hoeveel % van het budget gebruiken we voor branding/naamsbekendheid, versus het genereren van directe sales.

 • Waar sturen we op? Return on advertising spend, cost-per-acquisition, en marketing driven sales zijn meestal de indicatoren waar wij op sturen.

 • Wie wil je aanspreken? Doelgroep, interesses. Input van de klant combineren wij met gegevens uit de markt.

  Vanuit deze inventarisatie zetten we campagnes op. We beginnen klein en bouwen de succesvolle campagnes uit totdat er een structuur staat die ‘in beheer’ kan worden genomen. Dit vergt uiteraard doorlopend onderhoud, en kan zelfstandig gedaan worden of (deels) aan ons worden uitbesteed.