Over ons

Over ons

De juiste softwarepartner maakt het verschil.

Over Webgato Software

Over Webgato Software

Wij zijn een team van professionals met vele jaren ervaring in software ontwikkeling. Wij brengen ideeën to leven met vooraanstaande weboplossingen die waarde toevoegen op de meest kostenefficiënte manier. 

Aangenaam

Aangenaam

Stephan Lachner

Co-owner & Sales

Duy Bui

Co-owner & Projects

Na bijna 10 jaar samen te hebben gewerkt bij een vorig softwarebedrijf, hebben wij in 2020 onze krachten gebundeld en Webgato Software opgericht. Wij helpen onze klanten graag met slimme oplossingen, of het nu gaat om kleine bedrijven of grote ondernemingen. Met onze uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling en consultancy kunnen wij de perfecte softwarepartner zijn die het verschil kan maken. Met een klein team van jonge en creatieve ontwikkelaars en ontwerpers kunnen we projecten zeer snel opstarten en behouden we een hoge flexibiliteit tijdens elk project.

Onze waarden

Onze waarden

Heldere communicatie

Wij staan voor duidelijke en transparante communicatie. Onze boodschap is simpel en ad rem, maar altijd met persoonlijke aandacht.

Gedreven door waarde

Ons doel is om de beste waarde leveren op de meest kostenefficiënte manier. Wij doen graag een stapje extra om aan uw wensen te voldoen.

Samen slagen

Jouw succes is ons succes. Wij nemen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen en zullen ten allertijde streven naar een goede oplossing voor onze klanten en onszelf.

Onze technologieën

Onze technologieën