Projecten

Projecten

Wij ontwikkelen een scala aan weboplossingen, variërend van commerciële webshops tot slimme applicaties.
Hieronder ons laatste werk.

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je geliefde? Bij Faceprints kun je een foto van je gezicht laten bedrukken op sokken, boxershorts om een uniek cadeau te creëren. Faceprints is een groeiend e-commerce bedrijf in Nederland en breidt zich nu ook snel uit naar de rest van Europa.

Faceprints is gebouwd in Shopify. Gebruikers kunnen een product selecteren en een foto uploaden om een uniek ontwerp te maken. Deze webshop wordt nog steeds door ons onderhouden.

Boeken.café is een online sociaal platform waar boekenliefhebbers samenkomen. Het is een plek waar je miljoenen boeken kunt vinden en kopen. Het platform is gebaseerd op WordPress en heeft vele custom functionaliteiten. Gebruikers kunnen hun eigen persoonlijke profiel aanmaken en communiceren met andere lezers en boekauteurs. Alle gebruikers kunnen content toevoegen, bijvoorbeeld door boekrecensies te schrijven of externe nieuwslinks aan boeken toe te voegen. Inhoud wordt gepresenteerd in een gepersonaliseerde feed op basis van wat gebruikers ‘leuk’ vinden, kopen of toevoegen aan hun verlanglijstjes. Als auteur kunt je ook een auteursprofiel aanmaken en je eigen boek via het platform publiceren en verkopen.

Als onderdeel van het project ‘Utrechtse schoolpleinen’ hebben we de Provincie Utrecht geholpen bij het ontwikkelen van een online servicepunt. Het doel van ‘Utrechtse schoolpleinen’ is het stimuleren van de transitie naar klimaatbestendige en milieuvriendelijke schoolpleinen in Utrecht. Op de nieuwe website kunnen bezoekers voorbeelden vinden van eerdere projecten van andere scholen, alsook informatie over hoe ze renovatieprojecten voor hun school kunnen financieren. De website bevat ook een gedetailleerd stappenplan dat uitlegt hoe je een schoolpleinrenovatie voorbereidt en uitvoert.

Indesign Decorations is gespecialiseerd in wand- en plafonddecoratie voor binnen en buiten. Het bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan exclusieve producten op hun online winkels. Hun aanwezigheid bestaat uit meerdere webshops, elk gericht op specifieke productgroepen, bijvoorbeeld Stucwinkel.nl en Wandpanelen.nl

Voor Indesign Decorations hebben wij alle reeds bestaande OpenCart-webshops opnieuw gebouwd in WooCommerce. De klant koos voor ons, omdat de bestaande winkels veel maatwerk functionaliteiten bevatte die helemaal opnieuw moesten worden ontwikkeld, zoals de speciale prijslogica en de aangepaste productcalculator.

Promodomo is een vastgoedwaarderingsplatform met meer dan 8 miljoen objecten. Vrijwel elk huis in Nederland is hier te vinden inclusief objectgegevens, zoals prijs, grootte, energielabel en informatie over de buurt. Een deel van de gegevens is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Het is de ideale plek om te beginnen wanneer je van plan bent een huis te kopen of verkopen.

Het doel van dit project was om het platform uit te breiden met nieuwe functies om de gebruikerservaring nog beter te maken en de gebruikersbetrokkenheid te vergroten. We hebben ook een nieuwe hypotheekcalculator toegevoegd en een nieuw pagina-ontwerp geïmplementeerd.

Wow Oriental biedt een breed scala aan Aziatische voedingsproducten aan Europese consumenten. Hun missie is om hun klanten toegang te geven tot exotische producten die moeilijk te vinden zijn in een normale supermarkt, zodat men hun favoriete oosterse gerechten thuis tot leven kunnen brengen.

We hebben Wow Oriental geholpen met het bouwen van een nieuwe responsive webshop die beschikbaar is in drie talen: Engels, Nederlands en Thai. De winkel heeft nu meer dan 300 producten, die allemaal binnen een paar klikken kunnen worden besteld. De integratie van de betalingsgateway en pakketservice zorgt ervoor dat het afreken- en verzendproces supersoepel verloopt.

Interesse in je eigen website? Neem contact op met ons!